Over HvE Schilder

 

 

verfpot-groenHvE schilder-en onderhoudswerkenis een klein en klantgericht schildersbedrijf gevestigd in het noordoosten van Brabant. HvE schilder-en onderhoudswerken is uw adres voor alle voorkomende schilderwerken, zowel binnen als buiten, onderhoud en renovatie.

Naast schilderwerk voeren we ook uw glas- en behangwerk uit. Wij werken voor zowel particulier als bedrijf. HvE schilder-en onderhoudswerken is aangesloten bij brancheorganisatie Betere Schilder. Zo heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw prachtige schilderwerk! Afhankelijk van het gekozen verfsysteem krijgt u maar liefst 4 jaar garantie op binnenschilderwerk en 3 jaar garantie op het buitenschilderwerk. Zo kunt er van op aan dat u er jaren onbezorgd van kunt genieten. En dat geeft een heel veilig gevoel!

Meer weten? Vraag vandaag nog een vrijblijvend een offerte aan.

Harold van Engeland,
HvE schilder-en onderhoudswerken.

 

logo-bs

Aangesloten bij brancheorganisatie Betere Schilder

 

 

Uw huis is uw kostbaarste bezit (nou ja, bijna dan), daar moeten we dus zuinig op zijn! Bij het zoeken naar een schilder kiest u dus automatisch een vakman met hart voor uw huis. Iemand die staat voor zekerheid, kwaliteit en garantie. Als erkend Betere Schilder weten wij als geen ander dat u het belangrijk vindt dat alles er weer als nieuw uit ziet.

Alle erkend Betere Schilders zijn gediplomeerde vakschilders die kwaliteit van zichzelf eisen en u garantie en zekerheid bieden. Kortom; iemand aan wie u met een gerust hart de sleutels kunt overdragen! CONSUMENTENBOND: “Kiest u voor zekerheid, kies een Erkend Betere Schilder!”